O MENI

Svobodna duša, raziskovalka življenja in alternativna terapevtka

Kdo sem in kaj počnem?

Sem večna raziskovalka življenja in verjamem, da se v življenju prav vsaka stvar zgodi z določenim namenom. 

Že v najstniških letih sem se spoznala z EFT tehniko – tapkanjem. Pot me je takrat zanesla drugam, a vedno je bila v meni želja po osebni rasti in tem, da se v nas skriva nekaj več.

Že kot otrok sem zelo čutila vse energije okrog sebe in imela zelo močno intuicijo in empatijo do drugih. A takrat me je življenje peljalo po drugi poti, ki pa je bila zagotovo potrebna, da sem danes tu kjer sem.

Svoje znanje in izkušnje delim skozi delavnice in predavanja. Delam z otroki, najstniki, ženskami, posamezniki, ki potrebujejo podporo na različnih področjih življenja.

 

Vmes se mi je zgodilo življenje in sem postala mama dveh čudovitih otrok, ki sta danes poleg mojega partnerja moja največja sreča in podpora na vseh ravneh v življenju.

Med tem sem se ogromno izobraževala na področju osebne rasti in tehnik sproščanja, ter spoznala meditacijo, čuječnost, dihalne tehnike.

Po končanem študiju se nikakor nisem našla v nobeni službi. 8-urni delavnik nikakor ni bil zame, saj sem želela razgibano delo in urnik, ki si ga lahko kreiram sama, da več časa preživim z družino.

Kmalu sem spoznala tudi Reiki, s katerim pa je moje življenje resnično dobilo smisel. Postala sem tudi Reiki učiteljica in sedaj to znanje predajam drugim.

Moje poslanstvo je, da ti na tvoji poti predam tisto, kar v tistem trenutku najbolj potrebuješ in te podprem v tvoje najvišje dobro.

mentorska podpora | 1:1

 

Vse tehnike in metode, ki sem jih tekom življenja spoznala vnašam na različne načine v svoje terapije, svetovanja in delavnice.

Vse dogodke in delavnice ustvarim z zavedanjem, da želim prisotnim dati sebe skozi znanje in izkušnje, saj mi je zelo pomembno, na kakšen način predajam svoje znanje.

Del življenja vsakega izmed nas so tudi izkušnje, ki nam vsekakor dajo največje življenjske lekcije in nas naučijo, kaj moramo pri sebi sprejeti in kaj spustiti.

Verjamem, da vsak lahko v sebi najde svojo dobro plat in s svojimi besedami in dejanji želim čim več ljudi spodbuditi k temu, da bi sledili sebi in tistemu, kar resnično čutijo kot svoje poslanstvo.