Svet energij me je prevzel že nekaj časa nazaj in v njem sem našla sebe in svoje poslanstvo. Na tem področju se tudi stalno izobražujem in izpopolnjujem, predvsem pa mi pomaga, da osebnostno rastem.

Že v najstniških letih sem se spoznala z EFT tehniko – tapkanjem. Takrat mi to niti ni bilo preveč zanimivo, me je pa duhovni svet zelo prevzel. Pot me je takrat zanesla drugam, a vedno je bila v meni želja po osebni rasti.

Že kot otrok sem zelo čutila vse energije okrog sebe in imela zelo močno intuicijo, vendar takrat temu nisem posvečala pozornosti in se usmerila bolj v druge smeri. Ampak želja v meni je rasla iz dneva v dan, tako da sem se po končani srednji šoli odločila da naredim tečaj za EFT izvajalko.

Vmes se mi je zgodilo življenje in sem postala mama dveh čudovitih otrok, ki sta danes poleg mojega partnerja moja največja sreča in podpora na vseh ravneh v življenju.

Med tem sem končala študij na VSŠGT Bled in diplomirala na področju osebne rasti in tehnik sproščanja na delovnem mestu.

Po končanem študiju se nikakor nisem našla v nobeni službi. 8-urni delavnik nikakor ni bil zame, saj sem želela razgibano delo in urnik, ki si ga lahko kreiram sama, da več časa preživim z družino.

Kmalu me je poklical tudi Reiki, saj me je vedno zanimalo, kako delujejo energije v našem telesu in to se zelo dobro združuje tudi s tapkanjem.

Izvajam tudi energijske masaže, sem učiteljica čuječnosti in meditacije.

Moje poslanstvo je, da ti pomagam na poti osebne ali poslovne rasti s tehnikami in orodji, ki ti bodo dale zagon, energijo in predvsem tisto, kar resnično potrebuješ, da začneš slediti sebi.

Poveživa se
Energijska terapevtka | Psihologinja | Alternativna terapija