vikend oddih za ženske

Moč ženske v tebi

Potopi se v svojo žensko moč, kjer boš osvobodila lahkotnost v sebi, ter spustila vse kar te omejuje in bremeni na tvoji poti.

Podaj se na vikend oddih, ki ti bo dal lahkotnost za vse življenjske izzive!

Spoznala boš tehnike, ki ti pomagajo, da se lažje soočaš z življenjskimi situacijami in kako umiriš svoje misli in telo.

Energijska terapevtka | Psihologinja | Alternativna terapija

Draga ženska duša…

Predstavljaj si da si privoščiš oddih samo zase, ki podpre in napolni tvojo žensko dušo. Se izraziš in si slišana, je tvoja zgodba razumljena.

Da si v družbi žensk, ki razmišljajo enako ali podobno kot ti. Zaupajo, plešejo, kreirajo s teboj. Postanejo del tvoje zgodbe.

Da spleteš nove vezi, prijateljstva, povezanost. Da stopiš v stik s seboj, stik, ki ga tako vztrajno iščeš.

Zadihaš se odpreš. Postaneš TI. Brez ovir in omejevanja. Brez tlačenja v škatlice in okvirje. Ti si ti. Tisto, kar vre v tebi, te prebuja.

In draga moja, ta oddih je namenjen tebi, da spustiš pričakovanja, si vzameš čas zase in svoje misli, ter si povrneš LASTNO MOČ.

Poišči SVOJO MOČ
vikend oddih za ženske | domačija tešnak hotavlje | ženska moč | oddih | prisotnost | čustva

ZAKAJ VIKEND RETREAT?

Verjamem, da si vsaka ženska zasluži vikend, kjer lahko spusti pričakovanja do sebe, kjer lahko deli svojo zgodbo in kjer lahko samo je.
 
Ker TI želim dati možnost, da se vsaj za nekaj ur, odklopiš iz svojega uma, odmisliš vse obveznosti in si dovoliš samo biti in čutiti sebe, svojo dušo in spoznati, da je resnična prava moč v TEBI.
 
Več kot časa preživimo v tej moški energiji, bolj ugaša naša ženska plat. Pa nič ni narobe, če ženske kdaj pa kdaj delujemo iz moške energije, a nismo ustvarjene za to, da ves čas nadzorujemo in se ne prepustimo.

In to ni le še en vikend oddih. Daleč od tega.

Vikend retreat je ustvarjen z namenom, da začutiš to ŽENSKO MOČ v sebi, da poiščeš iskrico, ki te bo vrnila k sebi. Da najdeš stik s seboj in da začneš v življenju delovati bolj iz svoje notranjosti, iz svoje resnice.

Ker le takrat, ko resnično deluješ iz sebe, le takrat si lahko avtentična, močna, svobodna, lahkotna. Ker zapomni si draga moja, ko boš ti ok, bodo tudi vsi okrog tebe ok... tvoji otroci, partner, družina…

PROGRAM ODDIHA

KAKO BO VIKEND POTEKAL?

V petek se bomo zbrale in najprej naredile en spoznavni krog, da se začutimo in povežemo energijo med nami.

Vsaka bo dobila možnost, da pove svojo zgodbo, da deli z nami svojo ranljivost in se počuti sprejeto v tem krogu žensk. Po tem bo sledila večerja in namestitev v sobah. Po večerji bomo imele obred s ceremonialnim kakavom.

V soboto bomo dan začele z jutranjo meditacijo za odpiranje srca in prebujanje, nato bo sledil domač zajtrk. Po zajtrku se bomo sprehodile in se nadihale svežega zraka. Po sprehodu bomo imele delavnico z dihanjem, nato sledi kosilo in počitek.

Popoldan bomo imele delavnico EFT in spoznavale naše energijske centre. Po delavnici sledi večerja nato pa ženski krog.

V nedeljo bomo dan ponovno začele z meditacijo in zajtrkom. Po zajtrku sledi še zaključni obred s krogom, kjer bomo podelile svoje občutke in misli.

skupinske poletne meditacije in sproščanja

Trije dnevi poglabljanja vase, v svojo dušo.

Stik s seboj, ki ti da moč, da začutiš svoje strahove in jih tudi spustiš.

Da premagaš občutke in jim daš vedeti, da niso več del tebe in da si pripravljena na nove zmage.

Si pripravljena da vrneš sebi sebe?

 

PRIJAVI SE TUKAJ

PETEK

Prihod in check in

Spoznavni krog in postavljanje namere 

Namestitev v sobah in večerja

Obred s ceremonialnim kakavom in sprostitev z zvokom

Po obredu je možen obisk savne, druženje…

SOBOTA

Jutranja energijska vadba s sproščanjem 

Zajtrk in sprehod/prosti čas

Delavnica dihanja in z Reiki podporo

Kosilo in počitek/prosti čas

EFT delavnica

Večerja in ženski krog

NEDELJA

Jutranja meditacija

Zajtrk

Zaključni obred z Reiki krogom in zahvalo

Kosilo in druženje

Odhod

Vsak dan bomo pisale tudi dnevnik svojih občutkov in razmišljanj. Vsaka udeleženka prejme ob prihodu svoj dnevnik, namenjen prav za njo.

Čakajo vas tudi darilca!

Vikend je namenjen temu, da se povežete s seboj, svojimi občutki in ponovno najdete stik s seboj, ki nam ga vsakodnevni izzivi včasih preprečujejo. Skozi razne tehnike bomo spoznavale sebe in si dale tisto, kar v tistem trenutku potrebujemo.

Na domačiji je možna tudi uporaba savne.

cena in informacije

Cena: 333 € ( do 10. 4. = early bird: 300 €)

Kaj vključuje:

 • 2x nočitev na domačiji (več posteljne sobe)
 • polni penzion (2x zajtrk, večerja in kosilo)
 • 2x jutranja meditacija
 • EFT delavnica
 • delavnica dihanja
 • spoznavanje energijskih tehnik
 • ženski krog
 • zaključni Reiki krog
 • obred s kakavom
 • zvočna meditacija
 • domačo in lokalno hrano
 • … in še mnogo več 🙂

*Možno je plačilo v dveh obrokih. S plačilom je prijava potrjena.

Mnenja mojih strank

Pri Lei sem bila že večkrat na delavnicah. Hvaležna sem ji za vso podporo, ki mi jo daje in da je vedno pripravljena pomagat. Res se čuti, da dela s srcem in ljubeznijo za druge ljudi in začuti njihove stiske.

K.P.

Tako varno in predvsem slišano se že dolgo nisem počutila. Lea ustvari tako čudovito energijo skozi srečanje, da se popolnoma sprostiš in predvsem si dovoliš biti to kar si. Pa njena podpora po srečanjih je neizmerna, saj je vedno pripravljena pomagat.

L.D.

Lea je res čudovita dušica. Na njenih srečanjih se popolnoma sprostim in odtavam v svoj svet, ob tem pa mi nudi ogromno energijsko podporo, ki jo potrebujem.

M. K.

Usmeri svojo energijo tja, kjer jo dobiš tudi nazaj in prinesi lahkotnost v svoje življenje. Spusti pričakovanja do sebe in se prenehaj obremenjevati s preteklostjo, ter zaživi sedanjost.

Postani najboljša verzija sebe, s tem ko se povežeš s svojo žensko energijo, si dovoliš čutiti, ljubiti in kdaj tudi samo biti. 

Naj te tvoji podzavestni vzorci in travme ne obremenjujejo. Zaslužiš si življenje, ki ga kreiraš sama.

o meni

ZAKAJ IZBRATI MENE?

Skozi življenjske izkušnje in izzive sem spoznala, da so vsi odgovori, ki sem jih vedno iskala skriti v meni. Da lahko sama kreiram svojo realnost in vplivam na to kaj se mi v življenju dogaja.

Tudi tebi želim pokazati, da je vsa ta moč v tebi, da jo moraš le najti in začutiti, kjer pa ti pomagam z raznimi energijskimi tehnikami in vajami.

VRNI SE K SEBI.

Razsvetljeni ne postanemo s tem, ko predstavljamo svetlobo, ampak z ozaveščanjem svoje teme.

Začni sprejemati sebe in tvoje življenje bo postalo lahkotno.

TO JE TISTO KAR POTREBUJEM

Ženska podpora, za rast ženske v tebi

V današnjem času se ženske prevečkrat znajdemo v moški energiji. S tem skrivaš svojo ženstvenost, čustva in tisto pravo energijo, ki odraža prav tebe. Ne skrivaj se več. Podari sebi moč, zaupanje vase in postani magnet za srečo ter obilje.

Tukaj sem, da te podprem na tej poti.