Individualna terapija | 1:1

ENERGIJSKI TRETMAJI

KAJ SO ENERGIJSKI TERAPIJI?

Vsi smo energija. In energija se pretaka v vsakem izmed nas, med nami in okrog nas.

Vzrok za vse bolečine in neravnovesje, tako telesno ali duševno, so motnje v našem energijskem sistemu. Povzroči jih neprijeten dogodek, misel ali boleč spomin.

Energijska terapija pomeni odpravljanje teh blokad, ki se ustvarijo zaradi dogodkov, stresnih situacij in podobno, in sicer z vplivanjem na energijske točke telesa ter s spodbudno naravnanostjo misli glede na težavo.

Terapije nam pomagajo, da si lahko v trenutku izboljšamo razpoloženje, počutje ali zmanjšamo bolečino. Tako fizično kot čustveno.

Individualni termini so na voljo ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih.

KATERE TRETMAJE NUDIM?

EFT tehnika temelji na spoznanju, da je vzrok vsakega neprijetnega občutka neravnovesje v energijskem sistemu našega telesa. Ustanovitelj tehnike je Gary Craig.

EFT – terapija s tapkanjem

ang. Emotional Freedom Technique

EFT tehnika temelji na spoznanju, da je vzrok vsakega neprijetnega občutka neravnovesje v energijskem sistemu našega telesa.
Ustanovitelj tehnike je Gary Craig.
Kako poteka?
EFT postopek skozi nežno tapkanje po energijskih točkah telesa, popelje posameznika nazaj na dogodek ali neko neprijetno misel in omili ter spremeni samo misel in s tem naš odziv.
reiki, healing, qi energy, usui reiki

REIKI tretma

V  prevodu je Reiki univerzalna življenjska energija, ki se pretaka v vsem, kar je živo.

Ta energija je del vsakega izmed nas in če se ji odpremo, se odpremo življenjski energiji. Je zelo nežna, mehka in ljubeča.

V današnjem hitrem tempu življenja pogosto občutimo pomanjkanje energije in vse to nas postopoma odmika od samih sebe. Ustvarijo se blokade, saj energija ne teče tako kot bi morala. Zelo pomembno, da znotraj nas zopet vzpostavimo ravnovesje.

Dihalne vaje | tehnika dihanja | breathework

Breathework – dihalne tehnike

Z dihalnimi tehnikami se lahko popolnoma sprostimo, predvsem pa ko smo osredotočeni na dihanje lahko popolnoma izklopimo svoje misli.

Ko to storimo, vstopimo v podzavest in se povežemo s težkimi občutki, ki so potlačeni in nesprejeti, ter jih spustimo ven in začutimo lahkotnost.

energijska podpora, svetovanje, karte

Energijsko čiščenje prostorov

Vsak prostor ima svojo vibracijo, energijo, ki jo oddajajo osebe, ki so v tem prostoru s svojim življenjskim slogom.

Energijsko čiščenje prostora se izvaja z namenom odstranitve zastale energije, vzorcev, ki se jih želimo znebiti, splošnega boljšega počutja. Čiščenje prostorov na energijski ravni je priporočljivo izvajati enkrat na leto, najbolj pa pred vselitvijo ali ob kakšnem pretresljivem dogodku, kot je ločitev, smrt, bolezen… Pomembno je, da se proces izvaja z namenom, se pred tem prostor tudi fizično počisti vse odvečne krame in nepotrebnih stvari.