Reiki, EFT, meditacija, ženski krogi

ENERGIJSKE TERAPIJE

KAJ SO ENERGIJSKE TERAPIJE?

Vsi smo energija. In energija se pretaka v vsakem izmed nas, med nami in okrog nas.

Vzrok za vse bolečine in neravnovesje, tako telesno ali duševno, so motnje v našem energijskem sistemu. Povzroči jih neprijeten dogodek, misel ali boleč spomin.

Energijska terapija pomeni odpravljanje teh blokad, ki se ustvarijo zaradi dogodkov, stresnih situacij in podobno, in sicer z vplivanjem na energijske točke telesa ter s spodbudno naravnanostjo misli glede na težavo.

Terapije nam pomagajo, da si lahko v trenutku izboljšamo razpoloženje, počutje ali zmanjšamo bolečino. Tako fizično kot čustveno.

Nudim individualna in skupinska srečanja.

KATERE TERAPIJE NUDIM?

eft tapping, emotional freedom

EFT terapija 

ang. Emotional Freedom Technique

EFT tehnika temelji na spoznanju, da je vzrok vsakega neprijetnega občutka neravnovesje v energijskem sistemu našega telesa.
Ustanovitelj tehnike je Gary Craig.
 
Kako poteka?
EFT postopek skozi nežno tapkanje po energijskih točkah telesa, popelje posameznika nazaj na dogodek ali neko neprijetno misel in omili ter spremeni samo misel in s tem naš odziv.
reiki, healing, qi energy, usui reiki

Reiki terapija

V  prevodu je Reiki univerzalna življenjska energija, ki se pretaka v vsem, kar je živo. 

Ta energija je del vsakega izmed nas in če se ji odpremo, se odpremo življenjski energiji. Je zelo nežna, mehka in ljubeča.

V današnjem hitrem tempu življenja pogosto občutimo pomanjkanje energije in vse to nas postopoma odmika od samih sebe. Ustvarijo se blokade, saj energija ne teče tako kot bi morala. Zelo pomembno, da znotraj nas zopet vzpostavimo ravnovesje.

energijska podpora, svetovanje, karte

Energijsko čiščenje prostorov