svetovanje, poslovno in osebno svetovanje, mentoriranje

KAKO POTEKA MENTORSTVO?

ZAKAJ SODELOVATI Z MANO?

Vsak se kdaj znajde na razpotju in ne ve kako naprej. In takrat je dobro da imamo podporo mentorja.

Tudi sama sem se že znašla v takšni situaciji in hvaležna sem, da so mi takrat na pot prišli ljudje, ki so mi pomagali, me dvignili mi pokazali lučko na koncu tunela.

Ampak, to je pot, ki jo moramo prehoditi sami. Mentorji nam le pomagajo, svetujejo, ko pademo, da se lažje poberemo. So tukaj za nas, kadar jih potrebujemo. Preizkušnje pa so nam dane zato, da se iz tega nekaj naučimo in ne ponavljamo svojih preteklih napak.

Osebno in poslovno mentorstvo ti prinese predvsem močno podporo na področju, kjer jo potrebuješ in zavedanje, da veš, da na tej poti nisi sam/a.

Mentorstvo ti pomaga, da greš lažje čez izzive, ki so ti dani in ne obupaš, že ob prvi oviri.

OSEBNO SVETOVANJE 

Ko se podaš na pot osebne rasti je včasih težko in naporno. In dobro je, da si takrat priznaš da potrebuješ podporo. Podporo nekoga, ki je na tem področju že izkušen in je ima za seboj  podobne življenjske preizkušnje.

Na tej poti ti lahko pomagam, te podprem, ti svetujem, sem tukaj zate. Vendar moraš imeti zavedanje, da je to tvoja pot, jaz ti le pokažem luč na koncu tunela.

POSLOVNO SVETOVANJE

Ker sama iz lastnih izkušenj najbolj vem, katere odločitve in koraki so bili napačni, ko sem začenjala graditi svoj posel, ti lahko na tej poti dam ogromno nasvetov in podpore, da ne ponoviš mojih napak in greš po pravi poti.

Podprem te z tehnikami na področju mindseta, saj je um naša največja blokada in nam velikokrat onemogoča, da bi razmišljali trezno in sprejemali prave odločitve.

PODJETNIŠKA SREČANJA

Kaj sploh so?

V manjših skupinah se družimo dvakrat do štirikrat mesečno in skupaj brainstormamo in premlevamo ideje.

Skupinska srečanja so namenjena prav temu, da vidimo kako lahko delujemo in včasih situacijo pogledamo iz drugega zornega kota.

Namenjena so manjšim in srednjim podjetjem, ki so v fazi rasti in potrebujejo podporo pri tem, da dosežejo tisto kar si želijo, s podporo pa je ta pot lažja in bolj enostavna.

Izvajajo se v dopoldanskem času med tednom (točen dan trenutno še ni določen) in so prilagojena temu, da res odnesete tisto kar potrebujete zase, saj je vsak od nas drugačen in potrebuje malo drugačen pristop.

Veselim se vseh vas, ki stopate na samostojno podjetniško pot in pri tem potrebujete podporo, nasvet…

Pošlji mi povpraševanje in ti pošljem več informacij 🙂

ZANIMA ME