sproščanje blokad, breathework, reiki healing, eft tapping , meditation

Energijski tretmaji

Energijske terapije & vodeni procesi

Globoka telesna in umska sprostitev, kjer spoznaš da je vsa moč resnično že v tebi in jo moraš le začutiti in spustiti ven iz sebe.

Skozi energijski proces spoznaš in sprejmeš svoje občutke in neravnovesja v telesu, ter svoje telo ponovno postaviš v ravnovesje.

Poglej več

Terapije za otroke & mladostnike

Otroci in mladostniki se v obdobju odraščanja srečujejo z mnogimi izzivi doma, v družbi ali v šoli. Vzroki težav so največkrat v šolskem okolju, ker to otrokom prinese velik izziv tako socialno kot psihološko.

Kadar se otrok znajde v težavah, se včasih stari počutite nemočne, ker ne najdete ustrezne rešitve in odgovora. Takrat je najbolje, da se obrnete po nasvet k nekomu, ki je strokovnjak na tem področju.

Poglej več
terapija za otroke & mladostnike | terapija za najstnike

Individualna svetovanja za odrasle

Z raznimi alternativnimi in psihološkimi metodami vam nudim pomoč, ki vas podpira pri tem, da poiščete rešitve za vaše izzive in težave.

Sam pogovor poteka v mirnem in varnem okolju in je popolnoma zaupne narave.

Terapija traja od 50 – 60 minut.

Poglej več

Dogodki & delavnice

Na tečajih in delavnicah dobiš drugačen pogled na stvari, ki se ti v življenju dogajajo. Tako dobiš bolj jasno sliko in lažje sprejmeš nadaljnje odločitve.

Delavnice so namenjene družinam, otrokom in staršem

Tečaji so namenjeni tistim, ki si želijo začeti svojo pot osebne rasti ali pa potrebujejo pri tem samo še malo dodatne podpore.

 

Poglej več
Predavanja in delavnice | EFT predavanje | Sodelovanje | Psihologija in alternativa