MENTORSKA PODPORA

Tukaj sem zate, da ti pomagam najti pravo pot.

SI SE ZNAŠLA NA RAZPOTJU IN NE VEŠ KAKO NAPREJ?

Ves čas čutiš preobremenjenost?

Se ne moreš znebiti občutka tesnobe?

Si želiš, da bi bilo življenje bolj lahkotno?

POTEM SI NA PRAVEM MESTU!

Vedno sledi sebi, bodi avtentična in zaupaj v to da zmoreš!

Si želiš…

 

 • postati bolj samozavestna
 • bolj zaupati vase
 • se osvoboditi vzorcev in prepričanj
 • imeti več jasnosti v življenju
 • narediti spremembo
 • začutiti svojo resnično moč

Če si želiš vse to in še več, potem si se z razlogom znašla tukaj. Skupaj se bova poglobili v tisto, kar te obremenjuje in v tvoje življenje vnesli več jasnosti in samozavesti.

Zaupaj si, da si dovolj močna, da narediš ta korak in stopiš na pot k spremembi – na bolje.

Jaz te pri tem podpiram in sem tukaj zate, da bo ta pot bolj lahkotna in te usmerjam, da ne zaideš. Podprem te z energijskimi in psihološkimi pristopi, ki ti dajo vedeti da je vse kar je pomembno tvoja LASTNA VREDNOST.

Mentorska ena na ena podpora je namenjena temu, da se posvetiva TEBI. Da si vzameva čas in se poglobiva v blokade, ki te omejujejo in s katerimi ne zmoreš naprej v življenju.

S podporo ti nudim stabilnost, da bolj verjameš vase, da ostajaš zvesta sebi in ne obupaš sama nad seboj.

Življenje temelji na odločitvah. Te pa so odraz tvojih ponotranjenih vzorcev in prepričanj. In vse dokler bodo tvoje življenje kreirali ti vzorci, vse dokler se ne boš popolnoma sprejela, boš živela v prepričanju, da ti ni namenjeno živeti bolj polno.

TUKAJ SEM ZATE.

Vedno verjemi v to, da se bo zgodilo nekaj čudovitega!

KAJ PRIDOBIŠ Z MOJO MENTORSKO PODPORO?

VEČ JASNOSTI PRI ODLOČITVAH

Odločitve so del življenja. In včasih jih sprejemaš zaradi drugih, včasih zaradi sebe. Naj bo vsaka tvoja odločitev ZATE. Naj vsaka tvoja odločitev izraža tebe. Naj bodo tvoje odločitve jasne in odločne, ker ti je namenjeno da življenje živiš.

POGLOBLJENO VEZ S SEBOJ

Ko si v stiku s seboj, se dogajajo čarobne stvari. Takrat ko čutiš to poglobljeno vez s seboj, ti življenje prinese še več ljubezni, še več obilja in tvoje želje dobijo pomen, cilji se začnejo uresničevati. Dovoli si stopiti na to pot.

PODPORO IN SPREJEMANJE

Ves čas mentorstva sem ti na voljo za podporo, nasvete ali samo, ko potrebuješ nekoga, da te posluša in sliši. Zate ustvarim prostor, kjer boš z nežnostjo sprejeta, kjer se počutiš varno in lahko izraziš tisto, kar si želiš. 

Pomembno je, da se zavedaš, da si TI SAMA tista, ki bo naredila korak naprej. Da si dovoliš narediti korak k sprejemanju sebe. Ker ko se v polnosti sprejmeš, ko sprejemaš sebe celo v svoji temi in svetlobi, takrat se bo zgodila sprememba.

Dovoli si biti NEŽNA do sebe.

Dovoli si sprejeti sebe.

Ne rabiš se spreminjati.

Ne rabiš ustrezati drugim.

Dovolj je, če samo sprejmeš to kar si in vse bo kot mora biti.

Vabim te v podporo, kjer boš v varnem in lahkotnem okolju lahko odkrila, kaj je tisto kar si v življenju resnično želiš.

Kjer boš postala samozavestna in boš znala sprejemati prave odločitve.

To je prostor ZATE, kjer te podprem z raumevanjem, sočutjem in te ne obsojam za to kar si. Predvsem se pa te razumem, saj sem tudi sama šla čez globok proces razumevanja in sprejemanja sebe.

In tudi jaz sem le ženska, ki želi podpreti TEBE. Ki si želi, da tudi ti najdeš pot, tako kot sem jo iskala sama. In bilo je težko, ker vem kako je brez podpore začeti z osebno rastjo.

In zato si ZATE želim drugače. Želim si, da prejmeš podporo, vseh tehnik, znanja in izkušenj, ki sem jih sama spoznala na tej poti in sedaj z vsem tem lahko pomagam TEBI.

Najboljša investicija je investicija vase!

Pomembno je, da si zaupaš, da boš sprejela to odločitev in naredila ta korak. In jaz ti bom ves čas stala ob strani, te podpirala in ti vlivala moč, da boš še bolj začela verjeti vase.

Tvoja investicija za 4-mesečno podporo je: 

360 €

*Plačilo je možno v treh obrokih po 120 €.

Če se prijaviš že danes, pa lahko prejmeš znižano ceno, ki velja do 15. avgusta: 320 €

Kaj vse dobiš?

 • prvo brezplačno 45 min spoznavno srečanje
 • celostno individualno podporo 4 mesece
 • vsak teden se slišiva preko Zooma za 60 minutni coaching klic
 • vsak petek prejmeš e-mail z vajami, meditacijami in tehnikami, ki ti bodo prinesle še dodatno podporo
 • dnevna podpora z glasovnimi sporočili samo zate

DODATNE UGODNOSTI

 • popust na vse delavnice v živo
 • podpora po končanem mentorstvu
 • eno brezplačno srečanje 
 • darilo presenečenja
 • zaprta FB skupina, kjer dobiš še dodatne vaje in posnetke
dogodki, predavanja, delavnice

Kdo sem?

Sem Lea in tukaj sem, da te popeljem na pot, ki ti bo dala pogum in samozavest, da začneš verjeti vase in odkrivati svojo moč .

Sem učenka življenja in na svoji poti sem dobila ogromno spoznanj, ki so me pripeljala sem kjer sem sedaj.

Z vsemi izkušnjami, znanjem in podporo, ti nudim ravno tisto, kar v danem trenutku najbolj potrebuješ.

Moje poslanstvo pa je, da z raznimi energijskimi in somatskimi tehnikami, podprem tebe da poiščeš svojo notranjo moč in odkriješ tisto pravo iskrico v sebi.

Tukaj sem zate, da te podprem, ko iščeš pravo pot.

Poveživa se

Mnenja strank

Lea me podpira že dobro leto. In njena energija je točno to kar me je pritegnilo. Nežna, lahkotna in sproščena. Prepričala me je s svojim razumevanjem, sočutnostjo in avtentičnostjo. Ker resnično je to, kar pokaže da je.

Katja, udeleženka delavnic

Ljuba Lea, hvala, hvala, hvala za včerajšnje srečanje. Ganjena sem od veličine ljubeče podpore, ki si jo poklonimo ženske. Res si ustvarila sveti prostor. Odmev občutkov, ki so se pretočili v meni, še močno odzvanja in lahko čutim premike proti Svobodi. 

Sanja, udeleženka delavnice

Pri Lei sem bila najprej na delavnici. Potem pa sem se odločila za mentorsko podporo, ker sem v njeni energiji začutila, da me lahko podpre. In res me je! Mnogo stvari se je odprlo in ona je brez obsojanja sprejemala to kar sem. Hvala ti!

Tina, mentorska podpora