IGRIVI FESTIVAL

igriva zabava za vso družino

2. IGRIVI FESTIVAL 

📅 6. september od 14. ure dalje

📍ŠPORTNI PARK LIPNICA

👇🏻 UTRINKI PRVEGA FESTIVALA 👇🏻

igrivi festuval | družinski festival | festival za družine

Za vsakim otrokom, ki verjame vase stoji starš, ki je vedno verjel vanj.

KAJ SE BO NA FESTIVALU DOGAJALO?

USTVARJALNE DELAVNICE

Skozi ustvarjanje otroci urijo svoje možgane in domišljijo.

Na festivalu bomo ustvarjali izdelke, s posebnim namenom, ki jih bodo otroci lahko uporabljali vsakodnevno, ko se bodo želeli umiriti in sprostiti.

Ustvarili bomo lovilce sanj, čudežne posodice, zmaje, ki bruhajo ogenj in še mnogo drugih izdelkov.

POVEZOVALNE IGRE

Z otrokom se najlažje povežemo skozi igro. Takrat so otroci sproščeni in uživajo v pristnem trenutku, zato jim je večkrat potrebno nameniti čas za igro.

Skozi različne zabavne igre, NLP in brain Gym tehnike in veliko smeha, se bomo povezali, si zaupali, ter predvsem sprostili napetost v nas, da se lahko medsebojno še bolj povežemo.

PRAVLJIČNA JOGA

Skozi pravljico se bomo podali na potovanje po jogijskih položajih.

Pravljična joga nas popelje, skozi čudovito zgodbo, v kateri se junaki skozi jogijske položaje učijo premagovati življenjske izzive in ovire.

Na koncu ugotovijo, da je vse skupaj ena preprosta zabava in da je življenje lahko zelo enostavno, le odrasli ga znamo včasih malo zakomplicirati.

TEHNIKE SPROŠČANJA

Imeli bomo tudi kratko vodeno meditacijo, ki bo otroke skupaj s starši popeljala v čarobni svet.

Spoznali pa bomo tudi tehniko tapkanja in se skozi tapkanje po telesu zabavali kot opice, ter s tem sprostili vso napetost.

LOV NA ZAKLAD

Skozi ovire in se bomo podali kar bosi po čutni poti in poskusili zaznati vsa naša čutila.

Potrebno pa bo napeti tudi možgančke, saj bodo izzivi do zaklada kar zahtevni.

Ampak s skupnimi močmi in povezovanjem je vse lažje!

Med potjo bomo spoznavali naravo in vse kar lahko v njej najdemo.

👇🏻NOVOST NA LETOŠNJEM FESTIVALU👇🏻

Letos smo se odločile, da pripravimo tudi vsebine za starše v obliki predavanj. In sicer bomo staršem s kratkimi predavanji predstavile tehnike in metode s katerimi lahko otrokom pomagate, do boljše samopodobe, povezanosti, motivacije in predvsem tega, da se razvijejo v odgovorne in samozavestne odrasle.

TEMATIKE PREDAVANJ:

  • Joga za otroke in lažje soočanje z izzivi – Maja

Kako nam lahko joga pomaga pri tem, da naši izzivi postanejo bolj lahkotni in kako lahko skozi jogo svojega otroka bolje razumemo.

  • Izzivi najstništva in motivacija s tapkanjem – Lea

Skozi tehniko tapkanja bomo spoznali, kako lahko svoje otroke bolje razumemo in ustvarimo povezan odnos. Spoznali bomo tudi kaj je tisto, kar povzroči nesoglasja med staršem in najstnikom, ter kako se s tem spopasti.

  • Brain Gym tehnike ali telovadba za možgančke – Špela

Brain gym temelji na ideji, da je možgane mogoče na trenirati. Vaje so zasnovane tako, da spodbujajo pretok krvi in kisika v možgane, kar lahko izboljša njihovo delovanje.

  • Prebujeno starševstvo in pomoč kristalov – Vanja

Kaj je zavestna vzgoja otrok in kako vpliva na odnos z otrokom, ter kako nam pri tem lahko pomagajo in nas podprejo kristali.

  • NLP tehnike in spopadanje s čustvi – Nina

Starši boste imeli priložnost pridobiti dragocene veščine in nasvete za uspešno starševstvo in nasvete za delo v povezavi s šolo in učenjem.

  • Zabavno in igrivo učenje – Mojca

Na predavanju boste pridobili veliko teoretičnih in praktičnih nasvetov in orodij, ki jih boste lahko uporabili pri svojih otrocih in tudi pri izzivih v vsakdanjem življenju.

PRIDITE SE DRUŽIT Z NAMI

6. SEPTEMBER OD 14. URE DALJE

ŠPORTNI PARK LIPNICA

KDO SMO ORGANIZATORKE FESTIVALA?

Lea – EFT terapevtka in mentorica za najstnike

Maja – vzgojiteljica in učiteljica joge za otroke

Špela – vzgojiteljica in učiteljica Brain Gym tehnik

SODELUJOČI

Tudi letos smo k sodelovanju povabile pedagoge, vzgojitelje, učitelje in druge terapevte, ki bodo s svojim znanjem in izkušnjami podprli otroke in predvsem opolnomočili starše, na poti odraščanja, najstništva in vseh izzivov s katerimi se starši soočamo.

MNENJA UDELEŽNECEV

Imeli smo se čudovito! Otroci so uživali in spoznali smo res super in enostavne tehnike, ki jih sedaj tudi dnevno uporabljamo.

udeleženka festivala

Imeli smo se čudovito! Otroci so uživali in spoznali smo res super in enostavne tehnike, ki jih sedaj tudi dnevno uporabljamo.

udeleženka festivala

Imeli smo se čudovito! Otroci so uživali in spoznali smo res super in enostavne tehnike, ki jih sedaj tudi dnevno uporabljamo.

udeleženka festivala