Začuti sebe in svojo žensko moč

začuti svojo žensko moč

Zakaj je ta delavnica zate?

Vsaka ženska ima v svojih globinah malo deklico, ki želi biti slišana in videna. In vsaka izmed nas težko najde čas, da se poveže s seboj in s to malo deklico v sebi.
 
Skozi življenje doživljamo različne izkušnje, izzive in situacije, ki v našem fizičnem telesu pustijo rane na čustveni, duševni in umski ravni. Večinoma te rane potlačimo v podzavest. S tem se ranimo še bolj globoko in čas je, da te rane pozdravimo. Da začutimo svojo žensko moč in pozdravimo našo malo ranjeno deklico.
 
Skozi energijske tehnike, se poglobimo globoko v podzavest, kjer lažje sprejmemo svoje težke občutke in začutimo lahkotnost.
 
Začuti in poslušaj krik te male deklice v sebi, prepusti se ji, objemi jo in sprejmi.
Začuti svojo žensko moč in ozdravi svojo ranjeno dušo.
 
Kaj se zgodi na delavnici?
 
Sprostijo se blokade na energijskem in čustvenem nivoju, tiste, ki so zakopane v naši podzavesti. Ko izstopimo iz svojega uma, si dovolimo čutiti. Takrat se naše misli izklopijo in povežemo se z resničnimi občutki znotraj sebe. Dovolimo si, da čustva pridejo na dan,  jih sprejmemo in zato tudi lahko sprostimo.
 
Kaj ti delavnica prinese? 
  •  olajšanje in mir v srcu
  •  lažje soočanje s stresom
  •  več lahkotnosti pri odločitvah
  •  sproščenost v odnosih
  •  več ljubezni do sebe
  •  občutek lastne vrednosti
 
Delavnico vsaka doživlja na drugačen način. In vse kar se zgodi je ok in v tvoje najvišje dobro, saj ko si dovoliš da začutiš in izklopiš svoje aktivne misli, takrat se zgodi, da nepričakovano sprostiš vse, kar se je tekom življenja nabiralo.
 
Skozi celoten proces te podpiram z Reiki univerzalno energijo, ki ti da moč, da spustiš.
Delavnice za ženske, otroke in mladostnike

Telesna in umska sprostitev

Skozi meditacijo in dihalne vaje bomo telesu omogočili da se sprosti in naš um spustili na raven, ko nam ne bo potrebno razmišljati o ničemer, razen o tistem trenutku. Prepustili se bomo trenutku tukaj in zdaj in zajeli najvišje stanje naše zavesti, spoznanje da smo in da obstajamo.
S pomočjo meditacije se bomo spustili v svojo podzavest in občutke, ter jih začutili in se povezali z njimi.  S tehniko meditacije ohranjamo stik s seboj, z dihalnimi vajami, pa sprostimo naš um, da se še bolj poglobimo vase in svoje občutke.

Čustvena sprostitev

EFT tehnika temelji na spoznanju, da je vzrok vsakega neprijetnega občutka neravnovesje v energijskem sistemu našega telesa. Ustanovitelj tehnike je Gary Craig.
Skozi tapkanje bomo sprostili vse kar se nalaga v našem energijskem telesu, vsa čustva, ki so se nabirala in jih nismo znali ali mogli tekom življenja izraziti.
Začutili bomo vse občutke, ki bodo prišli jih sprejeli in spustili. Naredili bomo tudi nekaj vas spuščanja preteklosti in eteričnih vezi.
reiki, healing, qi energy, usui reiki

Energijska sprostitev

Skozi celotno delavnico vas podpiram z Reiki energijo in vam nudim pomoč pri sprostitvi vaše energije.

Ta življenjska energija je del vsakega izmed nas in če se ji odpremo, se odpremo življenjski energiji. Je zelo nežna, mehka in ljubeča.

Skozi vaje boste čutili energijo ki teče skozi vaše telo, lahko so to mravljinci, vročina ali hlad, lahko pa tudi bolečina, ob čutenju. Ob čutenju vsega tega si lahko z vašimi rokami pomagate in energijo usmerite tja kamor jo telo potrebuje. S tem sprostite bolečino in sebi date ljubezen.

Podpora in varen prostor

Skozi proces bo ustvarjen varen prostor, kjer boste lahko sprostili vse kar je potrebno sprostiti.

Energijsko vas bom podprla in vam pomagala, da sprostite zastalo energijo v telesu, osvobodite čustva, ki so zataknjena v podzavesti in se ponovno povežete s seboj.

Delavnica vam bo dala tisto kar najbolj potrebujete v tem trenutku. Vsak zase dobi tisto, za kar je pripravljen in kar je pripravljen sprejeti, slišati in začutiti.

Pomembno je, da pridete brez pričakovanj do sebe in do občutkov, ki se pokažejo. Ker le tako lahko sebi date in občutite čisto ljubezen.

Združevanje fizičnega, čustvenega in duhovnega telesa.

Povezali se bomo skozi vse omenjene energijske tehnike in si dali priložnost, da zaživimo svoje življenjsko poslanstvo. Vedno se zgodi vse v najvišje dobro posameznika.

Tvoj prispevek: 44 €

Mnenja o preteklih delavnicah

Dogodek se me je dotaknil na poseben način, saj sem več kot očitno pretrgala čustveno vez z osebo, ki me je ovirala na moji poti življenja in duhovne rasti❤

Počutim se lahkotno, mirno in odprto.

Andreja

Bila sem že na nekaj delavnicah in vedno me prevzame, vedno se vrnem domov polna upanja, hvaležnosti in miru v duši.

Zagotovo priporočam vsakomur.

Irena S.

Iskala sem rešitev za svoje težave. Konstantno sem bila pod stresom in nisem se znala sprostiti. Potem sem odkrila Leina srečanja in delavnice.

Dobila sem odgovore na vprašanja in se vrnila k sebi. Hvala.

Branka

Termini naslednjih delavnic:

📅 nedelja, 17. 3. 2024 ob 16.30

📍 Britof, Kranj

Število mest na delavnici je omejeno na 10 oseb.

Kdo sem?

Lea, certificirana EFT izvajalka, učiteljica meditacije & čuječnosti, ter Reiki mojstrica & učiteljica

Že kot otrok sem zelo čutila vse energije okrog sebe in imela zelo močno intuicijo. Potem se mi je zgodilo življenje. Ampak želja v meni, da spoznam svet duhovnosti je rasla iz dneva v dan, tako da sem se po končani srednji šoli odločila da naredim tečaj za EFT izvajalko.

Moje poslanstvo je, da s svojim pristopom, ki temelji na poglobljenem razumevanju človeškega telesa, uma in duha pomagam pri odpravljanju psihičnih in čustvenih blokad, ki so nastale tekom življenja in ti povzročajo težave in stres na tvoji poti.

EFT mi je prinesla spoznanje, da sprejemam sebe takšno kot sem. Pomagala mi je pri izzivih v materinstvu in partnerstvu. Danes sem izredno hvaležna, da sem se spoznala s to nežno energijsko tehniko in da lahko to znanje delim med ljudi.

Spletna skupnost

ZAKAJ IZBRATI MENE?

Svet energij me je prevzel že nekaj časa nazaj in v njem sem našla sebe in svoje poslanstvo. Na tem področju se tudi stalno izobražujem in izpopolnjujem, predvsem pa mi pomaga, da osebnostno rastem.

Moje poslanstvo je, da ti pomagam na poti osebne ali poslovne rasti s tehnikami in orodji, ki ti bodo dale zagon, energijo in predvsem tisto, kar resnično potrebuješ, da začneš slediti sebi.

Pomagam ti, da začutiš sebe, se popolnoma sprostiš in povežeš s seboj.