Začuti sebe skozi moč eteričnih olj

Dottera | eft | tapkanje

Zakaj je ta delavnica zate?

Na tokratni delavnici se nam bo pridružila posebna gostja, ki živi v svetu eteričnih olj. Anja je tako predana temu kar počne, da sem se odločila, da jo povabim na delavnico.
 
Skozi tehniko tapkanja in meditacijo se bomo tokrat podale z nežnimi vonji DoTERRinih eteričnih olj, ki bodo le še dodatni podprli naša čustva in osvobodili blokade našega energijskega sistema.
 
Vsaka si bo lahko izbrala svoj vonj, ki jo bo v tistem trenutku pritegnil in ga nanesla na roke, obraz, telo, da jo bo podpiral pri odpiranju čustvenih blokad v telesu.
 
 
Kaj se zgodi na delavnici?
 
Sprostijo se blokade na energijskem in čustvenem nivoju, tiste, ki so zakopane v naši podzavesti. Ko izstopimo iz svojega uma, si dovolimo čutiti. Takrat se naše misli izklopijo in povežemo se z resničnimi občutki znotraj sebe. Dovolimo si, da čustva pridejo na dan,  jih sprejmemo in zato tudi lahko sprostimo.
 
Kaj ti delavnica prinese? 
  •  olajšanje in mir v srcu
  •  lažje soočanje s stresom
  •  več lahkotnosti pri odločitvah
  •  sproščenost v odnosih
  •  več ljubezni do sebe
  •  občutek lastne vrednosti
 
Delavnico vsaka doživlja na drugačen način. In vse kar se zgodi je ok in v tvoje najvišje dobro, saj ko si dovoliš da začutiš in izklopiš svoje aktivne misli, takrat se zgodi, da nepričakovano sprostiš vse, kar se je tekom življenja nabiralo.
 
Skozi celoten proces te podpiram z Reiki univerzalno energijo, ki ti da moč, da spustiš.
Začuti svojo notranjo moč | Prebudi svoja čustva | Sproščanje energijskih in čustvenih blokad

Telesna in umska sprostitev

Skozi meditacijo in dihalne vaje bomo telesu omogočili da se sprosti in naš um spustili na raven, ko nam ne bo potrebno razmišljati o ničemer, razen o tistem trenutku. Prepustili se bomo trenutku tukaj in zdaj in zajeli najvišje stanje naše zavesti, spoznanje da smo in da obstajamo.
S pomočjo meditacije se bomo spustili v svojo podzavest in občutke, ter jih začutili in se povezali z njimi.  S tehniko meditacije ohranjamo stik s seboj, z dihalnimi vajami, pa sprostimo naš um, da se še bolj poglobimo vase in svoje občutke.
DoTERRA | eterična olja | čustvene blokade

Čustvena sprostitev

EFT tehnika temelji na spoznanju, da je vzrok vsakega neprijetnega občutka neravnovesje v energijskem sistemu našega telesa. Ustanovitelj tehnike je Gary Craig.
 
Skozi tapkanje bomo ob pomoči eteričnih olj sprostili vse kar se nalaga v našem energijskem telesu. Vonj 100% naravnih olj nas bo še dodatno podprl, da se odpremo sprejemanju ljubezni.
 
Začutili bomo vse občutke, ki bodo prišli jih sprejeli in spustili. Naredili bomo tudi nekaj vas spuščanja preteklosti in eteričnih vezi.
reiki, healing, qi energy, usui reiki

Energijska sprostitev

Skozi celotno delavnico vas podpiram z Reiki energijo in vam nudim pomoč pri sprostitvi vaše energije.

Ta življenjska energija je del vsakega izmed nas in če se ji odpremo, se odpremo življenjski energiji. Je zelo nežna, mehka in ljubeča.

Skozi vaje boste čutili energijo ki teče skozi vaše telo, lahko so to mravljinci, vročina ali hlad, lahko pa tudi bolečina, ob čutenju. Ob čutenju vsega tega si lahko z vašimi rokami pomagate in energijo usmerite tja kamor jo telo potrebuje. S tem sprostite bolečino in sebi date ljubezen.

moč eteričnih olj

Podpora in varen prostor

Skozi proces bo ustvarjen varen prostor, kjer boste lahko sprostili vse kar je potrebno sprostiti.

Energijsko vas bom podprla in vam pomagala, da sprostite zastalo energijo v telesu, osvobodite čustva, ki so zataknjena v podzavesti in se ponovno povežete s seboj.

Delavnica vam bo dala tisto kar najbolj potrebujete v tem trenutku. Vsak zase dobi tisto, za kar je pripravljen in kar je pripravljen sprejeti, slišati in začutiti.

Pomembno je, da pridete brez pričakovanj do sebe in do občutkov, ki se pokažejo. Ker le tako lahko sebi date in občutite čisto ljubezen.

Združevanje fizičnega, čustvenega in duhovnega telesa.

Povezali se bomo skozi vse omenjene energijske tehnike in si dali priložnost, da zaživimo svoje življenjsko poslanstvo. Vedno se zgodi vse v najvišje dobro posameznika.

Tvoj prispevek: 50€

Mnenja o preteklih delavnicah

Dogodek se me je dotaknil na poseben način, saj sem več kot očitno pretrgala čustveno vez z osebo, ki me je ovirala na moji poti življenja in duhovne rasti❤

Počutim se lahkotno, mirno in odprto.

Andreja

Bila sem že na nekaj delavnicah in vedno me prevzame, vedno se vrnem domov polna upanja, hvaležnosti in miru v duši.

Zagotovo priporočam vsakomur.

Irena S.

Iskala sem rešitev za svoje težave. Konstantno sem bila pod stresom in nisem se znala sprostiti. Potem sem odkrila Leina srečanja in delavnice.

Dobila sem odgovore na vprašanja in se vrnila k sebi. Hvala.

Branka

Termin:

📅 četrtek, 6. junij ob 17.00

📍 Šenčur, Bodi Ti studio

Z vami bova

Lea, certificirana EFT izvajalka, učiteljica meditacije & čuječnosti, ter Reiki mojstrica & učiteljica

Želja v meni, da spoznam svet duhovnosti je rasla iz dneva v dan, tako da sem se po končani srednji šoli odločila da naredim tečaj za EFT izvajalko.

Moje poslanstvo je, da s svojim pristopom, ki temelji na poglobljenem razumevanju človeškega telesa, uma in duha pomagam pri odpravljanju psihičnih in čustvenih blokad, ki so nastale tekom življenja in ti povzročajo težave in stres na tvoji poti.

EFT mi je prinesla spoznanje, da sprejemam sebe takšno kot sem. Pomagala mi je pri izzivih v materinstvu in partnerstvu. Danes sem izredno hvaležna, da sem se spoznala s to nežno energijsko tehniko in da lahko to znanje delim med ljudi.

Anja, doterrina aromaspecialistka in AFP prehranska svetovalka

Desetletje nazaj me je prvi sin popeljal v svet aromaterapije, kjer sem se našla, začutila in ostala. Danes s kapljicami najbolj čistih in testiranih eteričnih olj ustvarjam pozitivne spremembe v življenjih ljudi, saj močno verjamem, da si vsak posameznik zasluži živeti najbolj polno verzijo svojega življenja.

Tu sem, da ti pokažem, kako lahko s pomočjo eteričnih olj že v 20 sekundah tvoje življenje postane lahkotnejše. Eterična olja so del naše preteklosti, sedanjosti in so most v prihodnost, ki si jo želiš.

Narava ima vedno odgovor.