Delavnica: Sproščanje energijskih blokad

V življenju se srečujemo z ogromno stresnimi situacijami in doživimo precej travmatičnih dogodkov, ki pa nas zaznamujejo na način, da vplivajo na naše odnose, odločitve in vse kar se nam v življenju dogaja.

Da sprostimo to napetost, ki se nabira v naši podzavesti, se moramo globoko povezati s seboj. začutiti tisto kar nas bremeni, da lahko spustimo.

Zakaj na delavnico?

Sprostitev čustvenih blokad v telesu

Razbremenitev vseh nepredelanih čustev iz fizičnega in čustvenega sistema telesa. Do te sprostitve pride, ker čustva, ki so potlačena zastajajo v podzavesti in ko jim ustvarimo varen prostor, ki je energijsko podprt s pomočjo raznih tehnik, dobijo prosto pot in se osvobodijo na način, da jim dovolimo jih začutiti.

Več energije

V situacijah, kjer se vam je zdelo, da vam primanjkuje energije, boste znali odreagirati močno, energično in pogumno. Pripelje vas do več ustvarjalnosti in kreativnosti, ter predvsem moči, da mogoče začnete z novimi projekti, sprejmete pomembno odločitev…

Zmanjšanje stresa

Stres je največja težava današnjega časa. Predvsem pa pride v naše življenje s tem, ko si ne dovolimo da samo smo, tlačimo čustva in obremenjujemo svoje fizično, čustveno in mentalno telo na nezavedni ravni. Z vajami skozi delavnico, sprostimo to napetost in pripeljemo telo do umirjenosti in lahkotnosti.

Telesna in umska sprostitev

Skozi meditacijo in dihalne vaje bomo telesu omogočili da se sprosti in naš um spustili na raven, ko nam ne bo potrebno razmišljati o ničemer, razen o tistem trenutku. Prepustili se bomo trenutku tukaj in zdaj in zajeli najvišje stanje naše zavesti, spoznanje da smo in da obstajamo.
 
S pomočjo meditacije se bomo spustili v svojo podzavest in občutke, ter jih začutili in se povezali z njimi.  S tehniko meditacije ohranjamo stik s seboj, z dihalnimi vajami, pa sprostimo naš um, da se še bolj poglobimo vase in svoje občutke.

Čustvena sprostitev

EFT tehnika temelji na spoznanju, da je vzrok vsakega neprijetnega občutka neravnovesje v energijskem sistemu našega telesa. Ustanovitelj tehnike je Gary Craig.
 
Skozi tapkanje bomo sprostili vse kar se nalaga v našem energijskem telesu, vsa čustva, ki so se nabirala in jih nismo znali ali mogli tekom življenja izraziti.
 
Začutili bomo vse občutke, ki bodo prišli jih sprejeli in spustili. Naredili bomo tudi nekaj vas spuščanja preteklosti in eteričnih vezi.

Energijska sprostitev

Skozi celotno delavnico vas podpiram z Reiki energijo in vam nudim pomoč pri sprostitvi vaše energije.

Ta življenjska energija je del vsakega izmed nas in če se ji odpremo, se odpremo življenjski energiji. Je zelo nežna, mehka in ljubeča.

Skozi vaje boste čutili energijo ki teče skozi vaše telo, lahko so to mravljinci, vročina ali hlad, lahko pa tudi bolečina, ob čutenju. Ob čutenju vsega tega si lahko z vašimi rokami pomagate in energijo usmerite tja kamor jo telo potrebuje. S tem sprostite bolečino in sebi date ljubezen.

Podpora in varen prostor

Skozi celotno delavnico bo ustvarjen varen prostor, kjer boste lahko sprostili vse kar je potrebno sprostiti.

Energijsko vas bom podprla in vam pomagala, da sprostite zastalo energijo v telesu, osvobodite čustva, ki so zataknjena v podzavesti in se ponovno povežete s seboj.

Delavnica vam bo prinese dala tisto kar najbolj potrebujete v tem trenutku. Vsak zase dobi tisto, za kar je pripravljen in kar je pripravljen sprejeti, slišati in začutiti.

Pomembno je, da pridete brez pričakovanj do sebe in do občutkov, ki se pokažejo. Ker le tako lahko sebi date in občutite čisto ljubezen.

Združevanje fizičnega, čustvenega in duhovnega telesa.

Povezali se bomo skozi vse omenjene energijske tehnike in si dali priložnost, da zaživimo svoje življenjsko poslanstvo. Vedno se zgodi vse v najvišje dobro posameznika.

Tvoj prispevek: 45 €

Mnenja o preteklih delavnicah

Dogodek se me je dotaknil na poseben način, saj sem več kot očitno pretrgala čustveno vez z osebo, ki me je ovirala na moji poti življenja in duhovne rasti❤

Počutim se lahkotno, mirno in odprto. 

Andreja

Bila sem že na nekaj delavnicah in vedno me prevzame, vedno se vrnem domov polna upanja, hvaležnosti in miru v duši.

Zagotovo priporočam vsakomur.

Irena S.

Iskala sem rešitev za svoje težave. Konstantno sem bila pod stresom in nisem se znala sprostiti. Potem sem odkrila Leina srečanja in delavnice.

Dobila sem odgovore na vprašanja in se vrnila k sebi. Hvala.

Branka

KJE IN KDAJ?

Lokacija: Šenčur pri Kranju

Datum: termin v januarju, prijave sprejemam na povezavi

Trajanje: 3 ure

Kdo sem?

Lea, certificirana EFT izvajalka, učiteljica meditacije & čuječnosti, ter Reiki mojstrica & učiteljica

Že kot otrok sem zelo čutila vse energije okrog sebe in imela zelo močno intuicijo. Potem se mi je zgodilo življenje. Ampak želja v meni, da spoznam svet duhovnosti je rasla iz dneva v dan, tako da sem se po končani srednji šoli odločila da naredim tečaj za EFT izvajalko.

Moje poslanstvo je, da s svojim pristopom, ki temelji na poglobljenem razumevanju človeškega telesa, uma in duha pomagam pri odpravljanju psihičnih in čustvenih blokad, ki so nastale tekom življenja in ti povzročajo težave in stres na tvoji poti.

EFT mi je prinesla spoznanje, da sprejemam sebe takšno kot sem. Pomagala mi je pri izzivih v materinstvu in partnerstvu. Danes sem izredno hvaležna, da sem se spoznala s to nežno energijsko tehniko in da lahko to znanje delim med ljudi.

ZAKAJ IZBRATI MENE?

Svet energij me je prevzel že nekaj časa nazaj in v njem sem našla sebe in svoje poslanstvo. Na tem področju se tudi stalno izobražujem in izpopolnjujem, predvsem pa mi pomaga, da osebnostno rastem.

Moje poslanstvo je, da ti pomagam na poti osebne ali poslovne rasti s tehnikami in orodji, ki ti bodo dale zagon, energijo in predvsem tisto, kar resnično potrebuješ, da začneš slediti sebi.

Pomagam ti, da začutiš sebe, se popolnoma sprostiš in povežeš s seboj.