S tapkanjem do motivacije

EFT delavnica | tapkanje | čustvena svoboda

Kaj sploh je EFT?

EFT tehnikaang. emotional freedom technique je tehnika, ki osvobaja vsa potlačena čustva v tvojem energijskem in fizičnem telesu.

Malo o zgodovini tehnike

Gre za kombinacijo vzhodne in zahodne kulture. Povezali sta se akupunktura, ki pripada vzhodni kulturi in psihologija, ki je del zahodne kulture.
Namesto igel pri tapkanju uporabljamo moč naših prstov in z nežnim tapkanjem po akupunkturnih točkah sprostimo napetost v telesu.
Pri tem sprostimo psihični stres in fizično bolečino. Ko uravnotežimo naš energijski sistem telesa, telo prevzame svojo naravno vlogo zdravljenja. EFT je enostavna, varna in naravna metoda. Deluje na zelo različne težave.
Tehniko je razvil Gary Craig, n spoznanju, da je vzrok vsakega negativnega čustva neravnovesje ali motnja v energijskem sistemu telesa.
Z EFT tehniko simultano dosežemo sprostitev stresa na fiziološkem in na čustvenem nivoju. EFT tapkanje nam daje prednosti za oba svetova – za telo in za naš um, podobno kot bi dobili še masažo medtem, ko bi bili na psihoterapiji.

Tapkanje ne zaustavi le stresnega odziva, temveč kombinacija stimuliranja akupunkturnih točk med razmišljanjem o neprijetnem dogodku ali težavi spremeni limbični odziv.

Limbični sistem je del velikih možganov. Gre za predel v notranjosti možganov, ki obdaja vrhnji del medmožganov in možganskega debla. Odgovoren je tudi za čustvene reakcije, učenje in spomin.

Kaj bomo spoznali na delavnici?
  • kaj je energijski sistem
  • kaj so meridiani
  • osnove o čakrah
  • čustva in njihov vpliv na telo
  • kaj je EFT
  • kako tapkamo
  • kako nam tapkanje pomaga pri vsakodnevnih izzivih

Tapkanje je enostavna tehnika, ki ti lahko pomaga premagati stres, strahove, razne neprijetne občutke, anksioznost, depresijo in ti pomaga, da najdeš moč znotraj sebe.

Delavnica je namenjena vsem, ki se spopadate z obremenjenostjo, stresom in čutite, da ne zmorete stopiti iz začaranega kroga vzorcev, ki kreirajo vaše življenje.
EFT tehnika temelji na spoznanju, da je vzrok vsakega neprijetnega občutka neravnovesje v energijskem sistemu našega telesa. Ustanovitelj tehnike je Gary Craig.

Natreniraj svoj mindset, dvigni svojo samozavest in se osvobodi prepričanj, ki ti onemogočajo pot do uspeha!

Mnenja o preteklih delavnicah

Dogodek se me je dotaknil na poseben način, saj sem več kot očitno pretrgala čustveno vez z osebo, ki me je ovirala na moji poti življenja in duhovne rasti❤

Počutim se lahkotno, mirno in odprto.

Andreja

Bila sem že na nekaj delavnicah in vedno me prevzame, vedno se vrnem domov polna upanja, hvaležnosti in miru v duši.

Zagotovo priporočam vsakomur.

Irena S.

Iskala sem rešitev za svoje težave. Konstantno sem bila pod stresom in nisem se znala sprostiti. Potem sem odkrila Leina srečanja in delavnice.

Dobila sem odgovore na vprašanja in se vrnila k sebi. Hvala.

Branka

.Termin delavnice:

📅 22. april 2024 od 9.30 – 11.00

Prispevek za delavnico: 22 €

Kdo sem?

Lea, certificirana EFT izvajalka, učiteljica meditacije & čuječnosti, ter Reiki mojstrica & učiteljica

Že kot otrok sem zelo čutila vse energije okrog sebe in imela zelo močno intuicijo. Potem se mi je zgodilo življenje. Ampak želja v meni, da spoznam svet duhovnosti je rasla iz dneva v dan, tako da sem se po končani srednji šoli odločila da naredim tečaj za EFT izvajalko.

Moje poslanstvo je, da s svojim pristopom, ki temelji na poglobljenem razumevanju človeškega telesa, uma in duha pomagam pri odpravljanju psihičnih in čustvenih blokad, ki so nastale tekom življenja in ti povzročajo težave in stres na tvoji poti.

EFT mi je prinesla spoznanje, da sprejemam sebe takšno kot sem. Pomagala mi je pri izzivih v materinstvu in partnerstvu. Danes sem izredno hvaležna, da sem se spoznala s to nežno energijsko tehniko in da lahko to znanje delim med ljudi.

ZAKAJ IZBRATI MENE?

Svet energij me je prevzel že nekaj časa nazaj in v njem sem našla sebe in svoje poslanstvo. Na tem področju se tudi stalno izobražujem in izpopolnjujem, predvsem pa mi pomaga, da osebnostno rastem.

Moje poslanstvo je, da ti pomagam na poti osebne ali poslovne rasti s tehnikami in orodji, ki ti bodo dale zagon, energijo in predvsem tisto, kar resnično potrebuješ, da začneš slediti sebi.

Pomagam ti, da začutiš sebe, se popolnoma sprostiš in povežeš s seboj.