MESEČNE DELAVNICE

V septembru začenjamo z rednimi mesečnimi delavnicami.

Delavnice bodo potekale ob četrtkih zvečer.

Delavnice bodo razdeljene v dva sklopa in sicer ena bo energijska, kjer bomo spoznali naše energijske centre in sprostili energijo v njih, skozi nežne tehnike meditacije, Reikija in zavestnega dihanja.

Druga delavnica bo bolj na temo mindseta in kako naravnati svojo miselnost, da lahko v življenju dosežemo tisto, kar si resnično želimo. Uporabljali bomo tehniko tapkanja in meditacijo.

Delavnice bodo potekale izmenično, nekako po intuiciji in občutku, kaj v tistem obdobju leta/mesecu najbolj potrebujemo.

Namenjene so temu, da se zbližamo s seboj, postavimo notranji steber in začnemo sprejemati zavestne odločitve.

Katere tehnike bomo na delavnicah spoznavali?

Meditacija

Meditacija je mnogo več kot le globoka telesna in umska sprostitev, zajema namreč višje stanje naše zavesti, spoznanje da smo in da obstajamo.
Je nežna in čudovita tehnika, s pomočjo katere se lahko ločimo od svojega uma, kar nam omogoči opazovati kaj se dogaja v nas in okoli nas. Postavimo se v vlogo opazovalca. Meditacija je tehnika, s katero ohranjamo stik s seboj, dovolimo vsem občutkom, da se sprostijo in postanemo eno z njimi.

EFT tehnika

EFT tehnika temelji na spoznanju, da je vzrok vsakega neprijetnega občutka neravnovesje v energijskem sistemu našega telesa. Ustanovitelj tehnike je Gary Craig.
Kako poteka?
EFT postopek skozi nežno tapkanje po energijskih točkah telesa, popelje posameznika nazaj na dogodek ali neko neprijetno misel in omili ter spremeni samo misel in s tem naš odziv.
Najprej bomo odprle naše čakre v vseh občutkih, nato pa bomo skozi nežen postopek tapkanja, vse občutke, ki bodo prišli sprejele in spustile.
EFT terapije, Reiki terapije, Reiki tečaji

Reiki tehnika

V  prevodu je Reiki univerzalna življenjska energija, ki se pretaka v vsem, kar je živo.

Ta energija je del vsakega izmed nas in če se ji odpremo, se odpremo življenjski energiji. Je zelo nežna, mehka in ljubeča.

V današnjem hitrem tempu življenja pogosto občutimo pomanjkanje energije in vse to nas postopoma odmika od samih sebe. Ustvarijo se blokade, saj energija ne teče tako kot bi morala. Zelo pomembno, da znotraj nas zopet vzpostavimo ravnovesje.

Vsak del delavnic se bo med seboj povezoval, zato je priporočljivo, da se udeležite vseh. 

Lahko pa se udeležite dveh enakih, ali vsake ločeno.

Cena za mesečni obisk dveh delavnic: 17 €

Cena za celoten mesec (4 obiski) : 30 €

Kdo sem?

Lea, certificirana EFT izvajalka, učiteljica meditacije & čuječnosti, ter Reiki mojstrica & učiteljica

Že kot otrok sem zelo čutila vse energije okrog sebe in imela zelo močno intuicijo. Potem se mi je zgodilo življenje. Ampak želja v meni, da spoznam svet duhovnosti je rasla iz dneva v dan, tako da sem se po končani srednji šoli odločila da naredim tečaj za EFT izvajalko.

Moje poslanstvo je, da s svojim pristopom, ki temelji na poglobljenem razumevanju človeškega telesa, uma in duha pomagam pri odpravljanju psihičnih in čustvenih blokad, ki so nastale tekom življenja in ti povzročajo težave in stres na tvoji poti.

EFT mi je prinesla spoznanje, da sprejemam sebe takšno kot sem. Pomagala mi je pri izzivih v materinstvu in partnerstvu. Danes sem izredno hvaležna, da sem se spoznala s to nežno energijsko tehniko in da lahko to znanje delim med ljudi.

KJE IN KDAJ?

Lokacija: Šenčur pri Kranju – studio Bodi TI

Datum: vsak četrtek od 21. septembra dalje

Ura: 18.30 – 20.00