Delavnice za otroke

SPOZNAVANJE ČUSTEV IN TEHNIKE SPROŠČANJA

Spoznavanje svojih čustvenih škratkov, ter preprostih in učinkovitih vaj za sproščanje, umirjanje in zavedanje svojega telesa.

Spoznali bomo vaje skozi katere otroci spoznajo neprijetna in prijetna čustva in spoznajo, da so je izražanje le teh čisto ok.

Delavnice so primerne za otroke stare od 3 – 9 let.

Tehnike čuječnosti in umirjanja

S tehnikami, ki jih bomo spoznali se otroci naučijo umiriti na preprost in zabaven način, ki ga lahko izvajajo tudi sami doma.

Predvsem pa pomagajo otrokom spoznavati čustva, saj jih otroci skozi izvajanje tehnik ozavestijo, predvsem pa je pomembno, da skozi vaje otroci vsa ta čustva, potem lažje razumejo.

Vsakič skozi drugo pravljico bomo spoznali osnovna čustva kot so strah, jeza in žalost, ter kako jih sprejeti in se z njimi soočiti na čimbolj prijazen in miren način.

Pravljica, vaje in pogovor

Z raznimi vajami in tehnikami bomo, čustva spoznali in jih sprejeli.

Med risanjem in ustvarjanjem, bomo uživali in spoznali, da življenje ni samo resna in napeta zgodba, ampak tudi igra in zabava.

Delavnice so odlična priložnost da otroci opazujejo sebe in se učijo sprejemati.

Ko otroke poslušamo in jim damo vedeti, da so slišani se počutijo sprejete in lažje in na miren način izrazijo kaj jih muči. S tem jim pokažemo, da so tudi oni pomembni in da je ok tisto kar čutijo.

KAKO BODO DELAVNICE POTEKALE?

Na delavnici bomo tudi spoznali osnovna čustva, kot so strah, žalost in jeza ter različne sprostitvene tehnike, ki na zelo preprost, a učinkovit način sproščajo napetost v telesu.

Z enostavnimi tehnikami, ki jih  si lahko pomagamo vsakodnevno in jih imamo vedno pri roki.

Imajo zelo hiter učinek delovanja in lahko jih uporabljamo prav vsi, otroci in odrasli. S tehnikami si pomagamo sprejeti naša čustva in predvsem jih začenjamo sprejemati kot del nas. Otroci bodo lahko tehnike izvajali doma in jih pokazali staršem, da se jih naučijo še oni, saj so izredno enostavne in po vrhu vsega še zabavne.

TERMIN IN PRIJAVA

TERMIN: trenutno ni razpisanih terminov

LOKACIJA: Radovljica/Šenčur

CENA: 35 € na otroka

MESTA ZA DELAVNICO SO OMEJENA.

PRIJAVA NA DELAVNICO

Z VAMI BOM

LEA

certificirana EFT izvajalka, učiteljica meditacije in čuječnosti

Že kot otrok sem zelo čutila vse energije okrog sebe in imela zelo močno intuicijo. Potem se mi je zgodilo življenje. Ampak želja v meni, da spoznam svet duhovnosti je rasla iz dneva v dan, tako da sem se po končani srednji šoli odločila da naredim tečaj za EFT izvajalko.

Moje poslanstvo je, da s svojim pristopom, ki temelji na poglobljenem razumevanju človeškega telesa, uma in duha pomagam pri odpravljanju psihičnih in čustvenih blokad, ki so nastale tekom življenja in ti povzročajo težave in stres na tvoji poti.

Na družinskih delavnicah pomagam staršem, da bolje razumejo otrokove občutke in se z njimi še bolj povežejo, otroci pa se počutijo bolj sprejete in razumljene.

Naj se otroci pridružijo čudoviti urici sproščanja kar se bo obrestovalo in jim pomagalo, da bodo lažje šli skozi vsakodnevne izzive.

PRIJAVA NA DELAVNICO