Delavnice za otroke in najstnike

delavnice in terapije za otroke in najstnike
DELAVNICE za otroke in najstnike so ustvarjene za tiste, ki potrebujejo podporo v življenju na različnih področjih, za tiste, ki čutijo, da izgubljajo motivacijo in koncentracijo v šoli in v življenju na sploh. Za tiste, ki se težko znajdejo v drugačnem okolju ali imajo težave s povezovanjem z drugimi.
 
Namenjena je tudi vsem, ki si želijo nekaj več, stremijo k večji samozavestni, ustvarjanju dobre samopodobe in predvsem, si želijo spoznati, da v življenju niso pomembne le ocene in to kaj si, ampak to KDO V RESNICI SI.
 
Na delavnicah ustvarimo VAREN PROSTOR, kjer otroci spoznajo, da drugačnost ni napačna, kjer so sprejeti točno takšni kot so in, da se jim ni potrebno dokazovati na podlagi rezultatov v šoli ali kje druge.
 
Da so dovolj to kar so in da so njihove želje in cilji pomembni.
Da naj si dovolijo sanjati in da je v življenju vse mogoče.
Da naj ne poslušajo mnenj okolice in razmišljajo z lastno glavo, ter poslušajo samo glas znotraj sebe.
 
Delavnice izvajam v osnovnih šolah in vrtcih, prilagojene so za različne starosti otrok.

DELAVNICA OTROKOM POMAGA:

👉 spoznati, da je drugačnost pomembna

👉 da se naučijo razmišljati s svojo glavo

👉 vzpostaviti navade, ki omogočajo napredek

👉 zgraditi samozavest in odločnost

👉 uravnavati svoja čustva

👉 spoznati, da je pomembno, kako delujemo

👉 ustvariti miselnost, ki prinaša uspehe na vseh področjih

Delavnice izvajam v šolah in vrtcih, tako da če si vzgojiteljica ali učiteljica z veseljem pridem tudi k vam predstavit tehnike in metode, ki otrokom pomagajo do več samozavesti, lažjega in enostavnega učenja, ter boljšega povezovanja in sodelovanja.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Dolgoletne izkušnje in izobraževanja so me pripeljala do tega, da ni vse v tem kakšen je naš fizični napredek in koliko časa dejansko vlagamo v to.

Čeprav odraščaš, se nikoli ne bi smel nehati zabavati.”

brain gym, joga, reiki, eft, povezovanje, sodelovanje

KAJ PRIDOBIJO Z DELAVNICO?

Delavnica traja približno dve šolski uri.

Prilagojena je starostnemu obdobju učencev: 

VRTEC | 1. TRIADA | 2. TRIADA | 3. TRIADA

Na delavnici otroci dobijo:

  • znanje in izkušnje 
  • navade in rutine za več fokusa
  • vaje in naloge, za več motivacije
  • tehnike za grajenje boljše samopodobe
  • podporo pri soočanju z dnevnimi izzivi
  • druženje z vrstniki, ki razmišljajo podobno
ŽELIM REZERVIRATI TERMIN

V AKADEMIJI SPOZNAMO

terapija za otroke & mladostnike | terapija za najstnike

MOTIVACIJA

Opažam, da izredno veliko otrok izgublja motivacijo v šoli, pri izzivih, v športu. In s tem izgubljajo možnost napredka in jim pade tudi samozavest.

Najstniki

SAMOZAVEST

Samopodoba je danes zelo pomembna, sploh ko gre za obdobje najstništva. Zgradimo močne temelje za svoje otroke.

MINDSET

Kako in na kakšen način otroci razmišljajo je zelo pomembno za njihov razvoj. Na otroke vpliva okolica, vzorci, starši, vrstniki, šola.

Čas je za da otroci spoznajo in naredijo trdne temelje za svojo prihodnost, da spoznajo, da je v življenju možno doseči vse, če si le upamo sanjati.

Z VAMI BOM

LEA

certificirana EFT izvajalka, učiteljica meditacije in čuječnosti

Že kot otrok sem zelo čutila vse energije okrog sebe in imela zelo močno intuicijo. Potem se mi je zgodilo življenje. Ampak želja v meni, da spoznam svet duhovnosti je rasla iz dneva v dan, tako da sem se po končani srednji šoli odločila da naredim tečaj za EFT izvajalko.

Moje poslanstvo je, da s svojim pristopom, ki temelji na poglobljenem razumevanju človeškega telesa, uma in duha pomagam pri odpravljanju psihičnih in čustvenih blokad, ki so nastale tekom življenja in ti povzročajo težave in stres na tvoji poti.

V akademiji pomagam otrokom, da se čutijo sprejete, slišane in spoznajo znanja in tehnike, ki so jim v življenju lahko velik doprinos.

O meni | energijska terapevtka | mindset coach

INVESTICIJA

Cena delavnice je 49 € + prevoz na lokacijo

 

Mnenja staršev

Moj sin je na delavnicah res užival in tehnike sedaj izvajava tudi doma in je res super. Najin odnos je bolj sproščen in lahkoten. Res priporočam delavnice! Hvala!

Tanja

Lea ima res dušo za delo z otroki. Otroci so ob njej tako mirno sodelovali, se povezovali in resnično uživali. In znanje in izkušnje res predaja s srcem. Njeno poslanstvo je čudovito!

Mojca

Moji otroci me ves čas sprašujejo: Kdaj gremo spet na tisto delavnico k Lei? 🙂 Res so se dobro počutili in dala jim je veliko znanja za življenje.

Tina

REZERVIRAJ TERMIN DELAVNICE

Otroci so naše največje bogastvo in sreča. Ustvarimo jim varen prostor, kjer bodo lahko odraščali, sanjali in sledili svojim ciljem.

Otroke pripravimo na prihodnost, da bodo v odrasli dobi znali regulirati svoja čustva, imeli dovolj motivacije in volje, da dosežejo svoje cilje in bodo z vztrajnostjo sledili svojim sanjam. Naj si že zdaj ustvarijo močan notranji steber, ki jim bo dal moč, za vse življenjske izzive.

ZAKAJ IZBRATI MENE?

Svet energij me je prevzel že nekaj časa nazaj in v njem sem našla sebe in svoje poslanstvo. Na tem področju se tudi stalno izobražujem in izpopolnjujem, predvsem pa mi pomaga, da osebnostno rastem.

Moje poslanstvo je, delo z otroki, da jim pomagam na poti osebne ali poslovne rasti s tehnikami in orodji, ki jim bodo dale zagon, energijo in predvsem tisto, kar resnično potrebujejo, da lahko postavijo trdne temelje.

Skozi srečanja in razne naloge otroke vodim, da začutijo varen prostor, kjer lahko so to kar si želijo biti in se ne pretvarjajo. Prostor sprejemanja, poslušanja, dobre energije in predvsem druženja.

NAJ OTROCI ODRASTEJO V ODGOVORNE IN SOČUTNE ODRASLE OSEBE

Ko otroci odraščajo v podpornem okolju, kjer so slišani in razumljeni se lahko odprejo, sledijo sebi svojim sanjam in imajo dobre in trdne odnose z drugimi.

za to pot potrebujejo podporo, oseb in ljudi, ki jim zaupajo in se ob njih počutijo varne.